ONZE WERKZAAMHEDEN 2018-04-18T13:23:27+00:00
Onze werkzaamheden

Voor Fens Bestratingen is de nieuwe aanleg, herinrichting of reparatie van uw bestrating geen enkel probleem. We hebben het vakmanschap, de mankracht en expertise om u van dienst te zijn met:

FENS bestrating werkzaamheden

Bestrating

Sierbestrating
Terrastegels, straatstenen, opsluitbanden en muurstenen, maar ook zand of grind voor in uw tuin. In overleg met u kiezen we de juiste bestrating.

Erfverharding
Is uw erfverharding toe aan vernieuwing? Met betonplaten, profielstenen of betonsteen creëren we een oplossing voor de lange termijn.

Parkeergelegenheden
U wil dat uw parkeetplaats er natuulrijk zo lang mogelijk mooi bij ligt. We realiseren uw opdracht met bijvoorbeeld een aangetrild zandbed op afschot, in verband met de afwatering en een goede kantopsluiting.

Toegangswegen
We leggen graag de nieuwe bestrating van uw toegangswegen voor u aan, maar onze stratenmakers kunnen de bestaande weg ook ophogen of herstraten.

Kinderkoppen
De kasseien of kinderkopjes worden al lang gebruikt, het zijn gekloofde brokken graniet of ander natuursteen dat weinig onderhoud vergt. Deze kleine stukken natuursteen zijn erg populair voor het verharden van gedeeltes van uw tuin.

Paden
Door het groen van uw tuin wilt u natuurlijk dwalen! We leggen paden aan naar uw wens, in verschillende verbanden, zoals hieronder uitgelegd.

Terrastuinen
Meer dan een paar vierkante meter balkon of terras heb je niet nodig om al te genieten van het buitenleven. Wij zorgen voor een echt tuingevoel en bestraten in samenspraak met u.

Bent u benieuwd geworden naar ons straatwerk? Neem dan eens een kijkje bij onze projecten.

Grond- en rioolwerkzaamheden

Ook voor het aanleggen van rioleringen of het verhelpen van verstoppingen kunt u bij ons terecht. Bij het aanbrengen van riolering komt meer kijken dan men denkt en wij kunnen u hierbij van dienst zijn. Denk daarbij aan het juiste afschot, het openbreken van verhardingen, grond- en graafwerkzaamheden, het verwijderen van oude riolering, het dichtgooien, opnieuw straatwerk erin leggen of beplanten.

Tuinaanleg

Naast het aanleggen van bestratingen en rioleringen zijn wij ook bekwaam in het aanleggen van tuinen en het zetten van schuttingen. U wilt graag een tuin waar u in het voorjaar en de zomer heerlijk van kunt genieten, maar ook een tuin die er in de winter prima bij ligt? Wij kunnen u van dienst zijn door het verwijderen van oud groen, het plaatsen van schuttingen en het opnieuw beplanten van uw tuin in combinatie met het sierstraatwerk.

Onze specialiteiten
Blokverband Fens Bestratingen

Blokverband

Elleboogverband Fens Bestratingen

Elleboogverband

Halfsteensverband Fens Bestratingen

Halfsteensverband

Keperverband Fens Bestratingen

Keperverband

Wildverband Fens Bestratingen

Wildverband

Visgraatverband Fens Bestratingen

Visgraatverband